Ellen Duim

Handanalyse & coaching

Na een roerige tijd in het bedrijfsleven kwam Ellen Duim 30 jaar geleden bij een handlezer terecht. In eerste instantie zat zij daar vol scepsis, om vervolgens het roer om te gooien en een opleiding Handanalyse te volgen.

Haar praktijk bestaat nu 27 jaar. Ellen geeft privéconsulten, een 3-jarige Opleiding Handanalyse & Coaching en zij begeleidt teams en coacht in het bedrijfsleven.

Haar missie is om mensen te inspireren en via de handen inzicht te geven, zodat ze zich (weer) met zichzelf kunnen verbinden en zich bewust worden van hun talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens.

Communiceren vanuit uw Element

We hebben allemaal de elementen vuur, water, lucht en aarde in ons. De meesten van ons hebben 1 of 2 voorkeurselementen. Dat zijn die Elementen van waaruit u de wereld instapt en met uw omgeving communiceert. Ook laten ze zien hoe anderen op u reageren.

Het mooiste is om regelmatig in de ‘evenwichtszone’ te zitten. Daar zijn het denken, voelen, gewaarworden en de wilskracht in balans. Van daaruit kunt u op een ander of een situatie reageren vanuit rust en overzicht. Maar hoe komt u in die evenwichtszone?

Ellen laat u zien wat uw voorkeurselement is en hoe u vanuit de evenwichtszone moeiteloos kunt communiceren.

Presentaties:

Communiceren vanuit uw element | 16:30 – 17:00 | Picke 3