Break-outsessies ronde 4

Ontvangst

Break

Break

Break

Netwerkborrel

Laat de dag op een sfeervolle manier uitklinken in een informele setting, waar je volop kunt napraten en netwerken tijdens de borrel.

Rondetafel – When the tide goes out… how strong is your value chain?

De waardeketen is zo sterk als de zwakste schakel. De continuïteit, kwaliteit en snelheid waarmee onze business kan opereren is mede afhankelijk van de wijze waarop we de relatie met onze leveranciers hebben vormgegeven. Het is daarom – juist in tijden van onzekerheid – een must om de waardeketen en de positie die we daarin hebben zorgvuldig te analyseren. Welke kwetsbaarheden en afhankelijkheden zijn er? Is er sprake van inefficiënties of overbodige kosten die mogelijk onze winstgevendheid aantasten? Hoe organiseren we unieke waarde door samenwerking?

In deze exclusieve roundtable bespreken we strategieën om risico’s in de waardeketen te beheersen, bestand te zijn tegen onverwachte gebeurtenissen en de relaties met onze leveranciers te versterken. We delen onze knowhow en ervaringen en leren van voorbeelden en best-practices. Daarbij gaan we ook in op de rol van data om grip te krijgen op complexe procurement processen.

Gefaciliteerd door Recentes.

Rondetafel – De beste stuurlui staan aan wal

De beste stuurlui staan aan wal, een bekend gezegde dat degenen beschrijft die achteraf precies weten hoe ze een situatie anders hadden moeten aanpakken. Maar in de hitte van het moment is de realiteit vaak complexer. Wat gebeurt er werkelijk wanneer je als CFO geconfronteerd wordt met existentiële keuzes die het lot van het bedrijf kunnen bepalen? Sluit je aan bij CFO Dirk Neelis (CFO Enza Zaden) en ontdek hoe hij omging met de dilemma’s die hij tegenkwam. Deze sessie biedt een diepgaande inkijk in leiderschap, besluitvorming en standvastigheid onder druk.

Gefaciliteerd door Agium.

Rondetafel – Pensioen in beweging

Gefaciliteerd door Aon.

Masterclass – Cyber security: Business, Bytes & Behaviour

Aangeboden door Northwave.