CFO Award

Sinds 2002 wordt de CFO Award door de CFO Community toegekend aan een CFO die de afgelopen jaren een bijzondere prestatie heeft neergezet. De jaarlijkse uitreiking is tijdens de CFO Day.

CFO Award 2021

Tijdens de 20e editir bsn CFO Day op 22 september 2021 werd Kevin Entricken (CFO Wolters Kluwer) gehonoreerd met de felbegeerde CFO Award. Maturity en indrukwekkende reeks acquisities geven doorslag voor de jury.

Sinds 2013 staat Entricken als CFO aan het roer bij Wolters Kluwer. De transitie van traditionele uitgever naar online informatiedienstverlener en softwarebedrijf, heeft hij niet alleen van dichtbij meegemaakt, maar ook mede aangestuurd. Entricken is in zijn rol van CFO direct verantwoordelijk voor Accounting, Business Analysis & Control, Internal Audit, Internal Controls, Risk Management, Taxation, Treasury, and Legal Affairs, Due Dilligence, Business reporting en Financial reporting. Door zijn uitgebreide industriekennis is Entricken daarnaast vooral ook een de ideale sparringspartner van CEO Nancy McKinstry – en zeer bepalend geweest in de waardecreatie die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden binnen Wolters Kluwer.

Sinds 2013 maakt Entricken als CFO ook deel uit van de Executive Board. Als verantwoordelijke voor onder meer Investor Relations en Mergers & Acquisitions is hij ook nauw betrokken geweest bij tal van spannende en belangrijke strategische overnames van de afgelopen jaren (eVision, Tagetik en Enablon). Ook de succesvolle integratie van systemen en organisaties, de post-merger van deze internationale bedrijven binnen één concern valt onder de verantwoordelijkheid van Entricken.